Rakentamisen laatu RALA ry pätevyystodistus myönnetty 21.3.2006
 
 

J.E.AHLGREN OY UUTISIA

20.11.2015

kesän työt ovat suoritettu vakka kesä 2015 olikin huono säiden suhteen, mutta kunnialla selvittiin. Tilauskanta 2016 kesään on pikkuhiljaa muodostumassa. Tilaajien luottaessa työmme laatuun ja täsmällisiin toimituksiin.

Talvityökannassamme on tilaa 2016-2017 työtilauksille.

Otamme iloisin mielin vastaan kesän 2016 tarjouspyyntöjä.

21.4.2015

Laman keskeltä olemme saaneet yhteyden tilaajiin, joille laatu ja hinta on tärkeä yhdistelmä liitettynä korjausrakentamisen melkein kolmen vuosikymmenen kokemukseen. Eri materiaalit ja työmenetelmät ovat tulleet tutuiksi aikojen saatossa.

Työnjohto on kokenutta. Yhdistämme siihen joustavan henkilöstön käytön niin että oikea ammattilainen on aina oikeassa paikassa. Kohteemme valmistuvat täsmällisesti aikataulussa niin kuin on sovittu nollavirhe periaatteella, josta tilaajat ovat olleet tyytyväisiä.

Pidämme perinteistä rakentamisen ammattitaitoa kunniassa, koska käsityössä huipputekijät erottuvat aina. Arvostamme erikoisosaamisia, koska olemme kiinnostuneita vaativistakin kohteista. Suoritamme aina itselle luovutuksen enne kuin kohde luovutetaan tilaajalle. Olemme luovuttaneet jo useita kohteita ilman virheitä ja puutteita, oman laatusuunnitelmamme avulla.

Talvityökannassamme on tilaa 2015-2016 työtilauksille.

Otamme iloisin mielin vastaan kesän 2015 ja 2016 tarjouspyyntöjä.

Yrityksessämme henkilökunta on työskennellyt usean vuoden palveluksessamme.
Työntekijämme ovat alan ammattilaisia, joilta homma käy ripeästi ja ammattitaitoisesti.

Terveisin John Ahlgren